پلی سوربات یک مایع چسبناک و طلایی رنگ است. پلی سوربات از پلی اتیل کربنات سدیرتین (ترکیبات شیمیایی مشتق شده از کم آب شدن الکل قند) و اسید اولئیک، اسید چرب موجود در چربی های حیوانی و گیاهی است. به عنوان امولسیفایر یا ضدعفونی کننده در غذاها، ویتامین ها، داروها و واکسن ها استفاده می شود. این ماده به عنوان یک ماده پاک کننده برای فرآیند تخمیر برخی از شراب ها استفاده می شود و همچنین  در صنایع غذایی در برخی از بستنی ها و سایر پودینگ ها را به هم متصل می کند تا بافت کرمی خود را بدون جداسازی حفظ کنند. همچنین برای غذاهای فله ای استفاده می شود و سس ها را صاف نگه می دارد.

پلي سوربات
چرا در صنایع آرایشی استفاده می شود؟

همچنین می تواند به عنوان یک سورفاکتانت در صابون و لوازم آرایشی و همچنین محلول سازی عمل  کند و مواد تشکیل دهنده را تجزیه می کند تا بتوانند راحت تر با هم ترکیب شوند. به عنوان یک حلال مورد استفاده قرار می گیرد. باعث می شود که محصولات جذاب تر شوند.

چرا در صنایع دارویی استفاده می شود؟

این ماده به عنوان یک عنصر در بعضی از واکسن ها و نیز بعضی از ویتامین ها و مکمل ها استفاده شود. برای بهبود سازگاری پخش کپسول های ژل و استفاده از قرص ها در معده می شود.
برای چه محصولاتی استفاده می شود؟

یک ترکیب چند منظوره و مفید است، بنابراین در چند محصول کاملا موجود است. در اینجا یک لیست کوتاه و عمومی است که در آن اغلب یافت می شود:

• کوتاه کردن غذا
• آدامس
• بستنی
• ژلاتین
• ویتامین ها
• صابون
• شامپو
• لوازم آرایشی
• کرم های پوستی
• ادویه جات
• داروها
• واکسن

آیا باید نگران باشیم؟

بیایید ببینیم که چه اطلاعات ایمنی برای مواد پلی سوربات باید بگوییم:
• در حضور گرما کمی قابل اشتعال است
• در صورت تماس با پوست (مضر)، تماس چشم (تحریک کننده)، مصرف خوراکی، استنشاق، کمی خطرناک است.
• ممکن است اثرات نامطلوب تولید مثل بر اساس داده های آزمایش حیوانات ایجاد کند. هیچ اطلاعات انسانی یافت نشد
• ممکن است سرطان بر اساس داده های آزمایش حیوانات ایجاد شود. هیچ اطلاعات انسانی یافت نشد
• ممکن است روی مواد ژنتیکی (موتاژنیک) تاثیر بگذارد

با این حال،  در کتابچه راهنمای مواد شیمیایی سبز ذکر شده است.

بعضی از مواد آرایشی ممکن است به طور بالقوه حاوی اتیلن اکسید، 1،4-دیوکسان و یکپارچه و دیتیلن گلیکول به عنوان ناخالصی باشند، اگر چه نگران کننده این آلودگی سرطانزا نیز در مواد افزودنی غذایی برداشت شده است.

گزارش شده در پوست عمیق یک خطر متوسط ​​است با امتیاز 3/10، اما اتیلن اکسید آلاینده و 1،4-دیوکسان دارای رتبه بندی به عنوان خطر بالا (8/10 و 10/10).

به طور کلی، درجه آرایشی بیشتر احتمال دارد که حاوی این ناخالصی ها باشد. برخی از تولید کنندگان لوازم آرایشی طبیعی در مورد کیفیت مورد استفاده خود بسیار مراقب هستند.

چرا نفس سیلیکون ؟

تضمین کیفیت کالا

قیمت رقابتی

بسته بندی اصولی

تحویل به موقع کالا

گزارش ارسال کالا

اخبار صنایع

تجزیه و تحلیل صنعت جهانی چیپس صابون

دستورالعمل های آب ژاول

صابون گلیسیرین

بازار جهانی چیپس صابون

اپتیکال برایتنر در تولید شوینده ها

تلفن:

021-40775476
021-40775476

لینک مرتبط